4 Şubat 2009 Çarşamba

YouTube'u özledin mi?


Bence çok özledin. Başbakan bile seninle dalga geçti, "ben giriyorum, sen de gir dedi" ama sen giremedin. Heleki blogumda ceylan gibi sekerken blogun muhtelif yerlerine yerleştirdiğim youtube videolarını açımadığın için adeta göz yaşlarına boğuldun. Gün geldi arkadaşın "hacı bak izle çok komik" dedi, sen ulan dur nasıl girliyordu bu YouTube'a diye kala kaldın.

Sadece YouTube mu? Torrent alemlerinin hızlı çocuğuydun, ama The Pirate Bay yasaklanınca Harlem'de bir beyaza döndün. Daily Motion kafasının hastasıydın, ama yasaklandığı gün sararmış yaprak izleyen emoya bağladın. Fakat dur! Tüm dertlerini bitiriyorum yaralı insan, bütün sorunların artık bir son buluyor! Nasıl mı? MAKAT sayesinde.

MAKAT deyince hemen heyecanlanma, pornolarda gezmen için yapmamış adam o programı. Kendisi "mahkeme kararı temizleme aracı"nın kısaltması. Bu ulvi mevzuya ulaşmak için burayı farenin alevli aşkıyla buluşturman yeterli. Siteye gir, dosyayı indir, yükle ve ey özgürlük!

Hadi bu kıyağımı da unutma. Herkes yapmaz bu iyiliği.

Bu arada resim de konuya ne metafor oldu, ne anlama uygun oldu be. Seviyoruz seni Tayyip, bak neler araştırıp buluyoruz sayende.

3 yorum:

  1. ben facebook'a postalamıştım makat'ı... benden mi çaldın lan??!!?

    YanıtlaSil
  2. Yok, v.1 den beri kullanıyorum kendisini. Dedim genç nesilin de haberi olsun. Bu arada blogum hakkında katı bir kuralım var, başka bir yerde paylaşıldığını gördüğüm içeriği paylaşmamaya çalışıyorum. Misal geçen bir blogda NewYork Times blogunda Tayyip'le ilgili bir yazı buldum, ama buraya aktarmadım, niye, çünkü orjinal içerik olsun istiyorum. Öyle.

    YanıtlaSil

yor beni, yorumla beni