7 Haziran 2009 Pazar

Bu da böyle işte...


Efendim ankete katılan herkese teşekkürler. Sonuçlandı kendisi bugün. 17 kişi oy vermiş sağolsun. Kıran kırana bir seçim süreci oldu. Sorumuz "Yeni template gelsin mi?"ydi. Çıkan cevap "Yok hacı böyle iyi" oldu. Ne yalan söyleyeyim, bu cevap çıktığı için pek mutluyum. Bir ara gaza gelmiştim değiştireyim filan diye ama, nasıl üşendim sonra anlatamam. "Değiştir hocam hemen bu ne böyle" cevabı çıksa ağlaya ağlaya değiştirecektik şablonu, çıkmadı, mutluyuz.

Sırada ise yeni bir anketimiz var. Geçenlerde öyle mal mal nette gezerken bloguna rast geldiğim, buraları da yorumlarıyla şenlendiren güzel bir insandan özendim, yorumlar pop-up pencerede mi açılsın, yoksa olduğu gibi mi kalsın? Pop-up pencerede açılınca, blogun ana sayfasını terk etmeden yorum işini rahatça halledebiliyor insan. Fakat şuanki halinde de yazıyla daha bir bütünleşiliyor, girilecek yoruma daha iyi konsantre olunuyor gibi düşünüyorum. Sizin de konu hakkındaki fikirlerinizi öğrenip, blogumuzu ona göre yeniden şekillendirelim efendim.

Bu arada dönemin de bitmesiyle, yol planlarına başladım ben yine, yakın gelecekte görürsünüz buralardan Selamon'un tatil planlarını. Geçen seferki "road trip" bir hayli eğlenceliydi, bu seferki daha tatil kafasıyla ama pek tabii tatile getirilmiş bir Selamon yorumuyla. Haftaya filan bahsederim planlardan. Şimdilik yukarıdaki fotoğraflarla idare edin efendim, gideceğim yeri de söylemiyorum, süpriz olsun. Hehe. Deniz, kum, güneş, doğa hasretiyle yanan herkesi pek bir aşkla ve aynı hasretlerle kuçaklıyor, öpüp kaçıyorum efendim. Hadi hoşçakalın.

10 yorum:

  1. Gideceğin yeri ben biliyorum ki, yarın planları yapıcaz ki. ( Allahım ben niye hala böyle konuşuyorum.)

    YanıtlaSil
  2. Şımartıyorsunuz beni kuzum diyerek başlarım.
    Humm Fethiye'ye gidiyorsun yani? =)
    Oyum popup a

    YanıtlaSil
  3. E tabi ben iamgeın adını değiştirmeyince tahmin etmesi pek zor olmadı ama, kim bilir Fethiye'nin hangi koyu, bence onu tahmin etmek de önemli :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Ölüdeniz sence de fazla sıradan değil mi? Bunu kendime hakaret sayıyorum.

    YanıtlaSil
  6. Eh boşuna sildim ozaman üstteki yorumu. Görmezsin d,ye düşünmüştüm, ki zaten şakaydı o şaka şaka.

    Doğru yanıt,
    Cevap veriyoruuuumm: Kabak Koyu
    hohoho

    YanıtlaSil
  7. Oha, göt oldum. Yalnız bak şimdi gelecek haftaki yazının tüm süprizini kaçırdın :P

    YanıtlaSil
  8. O zaman çevir kazı,
    Sevgili okuyucular. Selamon'la bir olduk, öyle kendi çapımızda bir espiriler bir komiklikler falan.. Sizi kandıralım istedik. Hala bir muamma nereye gideceği. Çaktırma okuyucu. Hadi be okuyucu. Üzülmesin be çocuk okuyucu.

    YanıtlaSil
  9. Çabanızı takdir etmemek elde değil

    YanıtlaSil
  10. Babasının goçu, büyük bir olasılıkla Tuğrul amcasının 2. tesisi olan Fethiye çalış plajında ki yere gideceğini söylüyorum.
    Bilgi için. Bakınız
    sunset beach clup çalış/ fethiye
    googleden bakmanızda yarar var.
    Babası onu orada ağırlayacak.sevgiyle kalın
    Baban.

    YanıtlaSil

yor beni, yorumla beni