11 Mayıs 2009 Pazartesi

Hadi bakalım...


Bugün akşamüstü bizim sözlüğün sevilen genci Doruk'la muhabbet etmekteydim. Zamanında site kurucam filan diye gaza gelmiş bu, gitmiş gunduztarifesi.org adresini satın almış. Benim de kaç zamandır aklımdaydı, lan selamon.com'u alsam mı diye. Tabi bir yandan da merak etmiyor değildim, alıp ne yapıcaktım, götüme mi sokucaktım filan, aklımda dönüp duruyordu bu fikirler. Sordum Doruk'a dedim lan alıyım mı selamon.com'u? Abi dedi durduğun hata. Bu bana böyle gazı verince baktım fiyatlar da uygun, dayanamadım aldım http://www.selamon.com adresini. Hepimize hayırlı olsun.

Şimdilik domain masking için kullanıyorum sadece kendisini. Tıklanıldığı zaman blog açılıyor. Yalnız yakın gelecekte -tabi ben yakın gelecek diyorsam bu normal insan zamanında yıllar sonraya tekabül edebilir- şöyle basit, şirin bir anasayfa yapıp twitter, blog ve deviantart'a link veresim var. Milleti bu üçü için ayrı ayrı darlamaktansa, direkt "www.selamon.com"un reklamını yaparım, cillop gibi akar gider işte.

Ya işte öyle. Okuldayım şimdi. Atladım benim emektar VosVos Şemsi Tortor'a geldim okula. Yukarıdaki de kendisinin fotoğrafı. Sözüm ona sabaha yetiştirmem gereken paperı daha rahat kafayla yazıyım filan diye geldim okula ama, tıpkı bu blogun ilk yola çıktığı gündeki gibi, papera başlamamak için böyle abidik gubidik saçmalıyorum işte burda. Siz de okuyosunuz filan. Ne güzel lan. Çok geç yakaladım blog kafasını ama, sevdim vallahi. Neyse, yeni alan adımız yeniden hepimize hayırlı olsun diyor, aynen kaçıyorum. Öptüm anacım.

6 yorum:

  1. sahane imis yahu semsi, '74 mu kendisi? ama selamon bi dikkat et, tampon pas mi yapmis ne?

    YanıtlaSil
  2. tampon aldığımda da paslıydı yav, uğraşmaya gerek görmedim. ruhsatta yetmiş beş yazıyo ama tamamen 74 özellikleri taşıyo. arabayı amcamdan satın aldım, dediğine göre almanya'da üretilen son tospalardanmış. tospa fabrikasında filan çalışmıştı, bilir amcam her bişeyini, babam da bir hayli ilgilidir o konuda, belki o da bilgilendirici bir şey söyleyebilir.

    YanıtlaSil
  3. resmini yayımladığın Volkwagen orjınal 74 model olup; Türkiyede trafiğe çıkış tarihi 1975 dir. Nedeni ise kullanmakta olduğun arab 74 yılında Almanyada öğretim görevli olan şahış türkiye ye 75 yılında dönüş yaptığından o yıılda trafiğe kayıt oldu.
    sevgiyle kal oğlum
    Not. kullanmakta olduğun araç orjinaldir değerini bil..

    YanıtlaSil
  4. ah ah benim de bi tane 74 vardı. düz cam ama bombeli değil.

    YanıtlaSil
  5. Düz camın görüş açısı dar olsa gerek, hiç kullanmadım, zorluk yaratıyor muydu?

    YanıtlaSil
  6. valla bence bombeliden farkı yok. babamın dayısında vardı bombeli bi tane onu kullandığımda pek farklı gelmemişti bana.

    YanıtlaSil

yor beni, yorumla beni