4 Ağustos 2009 Salı

Madem işe gitmiyorum...



O zaman yazı yazayım değil mi sevgili okur? Yazayım tabi. Blogun ilk yola çıkış amacında olduğu gibi, iş yapmadığım süreçlerde, suçluluk duygumu yazarak atayım. Yazınca niye suçluluk duygusu atıyorum bilmiyorum gerçi ama, yazdığım zaman kendimi işe yaramış hissediyorum. Bu oldukça garip bir duygu, ama inanın içimde yer eden bir duygu. Blog yazmanın en keyifli yanı bu olsa gerek, kendini işe yarar hissetmen.

Bundan bir kaç gün önce doğum günümdü sevgili okur. Öyle doğum günü kutlayan, partiler yapan bir insan evladı değilim. Fakat geçen sene yaz vakti İstanbul'da canım sıkılınca, hadi Selamon'un doğum günü bahaneli bir içme etkinliği düzenleyeyim deyip "Bay Alkolü Takdimimdir" gecesini düzenlemiştim. Bir hayli keyifli geçmişti. Baktım güzel oluyor, çiçek gibi içiliyor, dedim o zaman bu sene de ikincisini düzenleyeyim. "Bay Alkolü Takdimimdir v.2". Bu da bir hayli keyifli geçti.

Doğum günüm geçen sene cumaya, bu sene cumartesiye denk gelince katılım konusunda belli bir şans yakalamış oldum. Ha gerçi ağustos 1 gibi insan evlatlarının genelde tatilde olduğu bir zamanda doğunca, ister istemez bir çok insan şehirdışında oluyor ve katılım azalıyor. Üstelik bu sene bir de aynı güne denk gelen Fatboy Slim konseri vardı. Ha ona rağmen katılımcı sayımız bir hayli kalabalıktı efendim. En büyük süprizi ise 2008/2009 döneminde okulumuzda değişim öğrencisi olan Çek arkadaşım yaptı. Kız partiye geldi lan =) Bir nevi yaz okulu programı için yeniden İstanbul'a gelmiş, arada böyle güzel de bir süpriz gerçekleştirmiş. Pek mutlu oldum. Bir de şahane bir tişört getirmiş bana Prague'dan. O tişörtün deseni de aşağıda yer almakta.



Öyle işte, bir doğum günü partimizde böyle geldi geçti sevgili okur. Gelen, giden herkese çok teşekkürler. Parti için Facebook'ta yarattığım event pagei ayrıca twitter'dan da duyurmuştum. Yani aslında beni internet sosyal medyasından takip eden herkes bu partiye davetliydi. Ha tabi beklediğim gibi, bu mecralardan gelen olmadı. Artık bir başka sefere diyeyim, ne diyeyim. Gelen herkese bir de buradan teşekkür edip, bu yazımı da bitireyim. Aslında EuroBasket 2009 turnuvasını yazayım derken, konu nasıl buralara geldi hiçbir fikrim yok zaten. Artık EuroBasket'te bir başka yazının konusu olur. Öper ve giderim efendim, hoşçakalın.

p.s.: Yazının başındaki video ne alaka diyenler olabilir, hiç bir alakası yok efendim. Ama enfes bir video kendisi. Eh, kimse güzel birşey gördü diye itiraz etmez herhalde, değil mi?

8 yorum:

  1. Ulan! Laf mı koyuyorsun bakim beklediğim gibiler falan? =) ehuhe şaka.
    Dur döneyim istanbul'a da açıklamamızı yaparız icabında. Ha ibneyim orası ayrı.

    YanıtlaSil
  2. Ben var seni görmemek sosyal medya çevresinde. Sen var artık olmak benim için çok 10 numara arkadaş. Sosyal medyası mı kalmış amına koyim. Ha ama evet ibnesin =)

    YanıtlaSil
  3. normal arkadaşlarından çağırmayıp, [biz anormal miyiz lan bu durumda] net kanallarıyla ilan verip, sadece net üzerindekileri, mal gibi bekleyen biri olmak istedim bir an.
    kimse de gelmesin ama.bok gibi kalayım ortada.

    YanıtlaSil
  4. Telefonum bozulduğu için kimseyi arayıp davet edemedim, tüm davetleri Facebook eventi üzerinden ve msnden gerçekleştirdim. Geçen sene de böyle yapmıştım. Özellikle facebook bu konularda şahane bir icat, rahatlıkla neredeyse tüm çevrene ulaşıyorsun. Ha sonra tabi "lan ben facebook kullanmıyorumki ne bileyim, insan bir arar haber verir" diyen arkadaşların oluyo ama, olsun.

    YanıtlaSil
  5. davetliler arasında çekli bi hatun var deseydin ben bi yolunu bulur olaydan haberim olmasa bile gelirdim.. valla kötücül bi maksatla değil.. dünya gözüyle kanlı canlı bi çek göresim vardı.. nasip değilmiş..
    ha bi de iyki doodun selamoncum.. tişörtün çok güzelmiş..

    YanıtlaSil
  6. O değil de doğum gününden bir gün önce tanıştığımız Alman kız beni aradı,ben de doğum gününe yönlendirdim.Ama seni bulabildi mi acep?Bahsetmediğine göre bulamadı gibi düşündüm.Ama inşallah bulmuştur.

    YanıtlaSil
  7. @fevkaledinin fevki: Abi arkadaş Eylül'ün 2. haftasına kadar burda, buyur gel, tanıştırayım sizi. Tşörtü ben de çok sevdim yav, sağol =)

    @deklanşör: Oha, yok lan, ulaşamadı. Hay allah be, telefon bozulacak zamanı bulmuş. Neyse, seninle okulda bir görüşelim Deklanşör kişisi, çok çılgın planlarım var.

    YanıtlaSil
  8. Doğum günün Kutlu olsun benim canım oğlum...Yeni yaşın sana başarı şans sağlık ve de mutluluk getirsin. Sevgimle kal
    baban

    YanıtlaSil

yor beni, yorumla beni